Skift email password

1. Gå ind på hjemmesiden: http://mail.itfirmaet.dk

2. Udfyld din email adresse samt dit nuværende kodeord (Som vist på billedet)

1

3. Når du er logget ind, skal du finde knappen indstillinger som ligger i top menuen. Tryk på "Indstillinger" (Som vist på billedet)

2

4. Under indstillinger er undermenuen "Mine Indstillinger". Øverst i menuen finder du Kontoindstillinger. Tryk her (Som vist på billedet)

3

5. Du har nu muligheden for at skifte password. Skriv dit gamle password i feltet udfor "aktuelt password", efterfulgt af dit nye password 2 gange "Skift password samt Gentag Password". (Som vist på billedet)

4

6. Til sidst, tryk Gem (Billede af en diskette) (Som vist på billedet)