Skip to main content

Profil

Hvem står bag
 
Itfirmaet.dk ApS ejes og drives af Esben Laursen. Esben er uddannet datamatiker og har over 20 års erfaring med webudvikling, en erfaring der blandt andet kommer fra ansættelse i Jyske Bank og Den Blå Avis. Virksomheden blev stiftet 1. januar 2008. De første halvandet år blev virksomheden drevet som enkelmandsvirksomhed, men blev i sommeren 2009 omdannet til anpartsselskab.

Hvad tilbyder vi
 
Itfirmaet.dk ApS tilbyder løsninger inden for tre overordnede områder:
  • Konsulentbistand inden for web og systemudvikling
  • Webdesigns og hjemmesider med speciale i Joomla CMS
  • Hosting med fokus på sikkerhed og support
Hvem er vores kunder
 
Vi servicerer mange forskellige brancher. Vi har lavet løsninger for banker, tømrer, murere, vognmandsforretninger, ejendomsselskaber, sandwichbarer og sågar en tryllekunstner.
 
Vores mange trofaste kunder spænder fra mindre enkeltmandsvirksomheder til nogle af danmarks største virksomheder herunder Jyske Bank, Morsø Jernstøberi, EG Silkeborg Data m.fl.. Med Jyske Bank har vi indgået en større konsulentaftale, samt aftaler om hosting af forskellige løsninger.  

Vi bruger ikke penge på reklame og markedsføring, men satser 100% på gode relationer.  Nye kunder kommer til igennem anbefalinger fra vores eksisterende kunder - eller fra vores netværk i øvrigt. Ordentlighed, arbejde udført til tiden og i den rette kvalitet giver tilfredse kunder. Tilfredse kunder er den bedste reklame vi kan få.

Hvor arbejder vi
 
Fra vores kontor i Støvring servicerer vi vores kunder i hele landet og har kunder både i Aalborg, Aarhus, København, Silkeborg m.fl.
 
Du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.